آژانش گردشگری بین المللی
سپتامبر 8, 2020
دانستنی هایی درباره مهاجرت که شگفت زده خواهید شد
سپتامبر 8, 2020

۷ روش برای مهاجرت به خارج از کشور 

۷ کتگوری برای مهاجرت ، بهترین روش مهاجرت ، ۷ روش برای مهاجرت به خارج از کشور ، راه های مهاجرت به خارج از کشور ، شرایط مهاجرت و بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار گرفته است. شرایط مهاجرت به خارج چیست؟ ۷ کتگوری برای مهاجرت به خارج کدامند؟ راه های مهاجرت به خارج از کشور کدام است؟ روش های مهاجرت چیست؟ بهترین روش مهاجرت به خارج کدام است؟ ارزان ترین روش مهاجرت کدام روش است؟ آسان ترین روش مهاجرتی به خارج کدام است؟ در این مقاله سعی شده است به ۷ کتگوری برای مهاجرت به خارج از کشور پرداخته شود و به صورت کلی هرکدام از این روش ها معرفی و تشریح شوند. لذا در برای اطلاع از بهترین روش مهاجرت به خارج از کشور و دست یابی به اطلاعات در این زمینه می توانید تا پایان این مقاله با ما همراه باشید. در این مقاله که توسط کارشناسان متخصص مهاجرتی به رشته تحریر درآمده است به چگونگی انتخاب بهترین روش مهاجرتی برای اخذ اقامت یا تابعیت نیز پرداخته خواهد شد. شما می توانید بعد از خواندن این مقاله برای بررسی شرایط خود برای مهاجرت به خارج از مشاوره رایگان موسسه بهره مند شوید.

  • مهاجرت و شرایط عمومی آن
  • مهاجرت از طریق کار
  • مهاجرت از طریق تحصیل
  • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت از طریق ازدواج
  • مهاجرت و اخذ تابعیت از طریق تولد
  • مهاجرت از طریق پناهندگی
  • بهترین روش مهاجرت برای هنرمندان و افراد فوق موفق
  • هزینه های زندگی در خارج از کشور
  • بهترین روش مهاجرت برای اخذ تابعیت
  • بهترین روش مهاجرت و سخن پایانی

مهاجرت و شرایط عمومی آن

هر کدام از شما مخاطبین عزیز ممکن است بارها به مهاجرت فکر کرده باشید و کلمه مهاجرت نیز اخیرا زیاد به گوشتان می خورد. اما ممکن است بسیاری از ما از این کلمه عبور کنیم و سعی در بهتر کردن زندگی خود در کشور خودمان را داشته باشیم. ما از شما این سوال را می پرسیم : آیا شما تا به حال به مفهوم کلمه مهاجرت فکر کرده اید؟ آیا می دانید اصلا مهاجرت چیست و چگونه این امر محقق می شود؟ مشاوران حقوقی و خبره مهاجرتی قصد دارند در این مقاله شما را با مفهوم و روش های مهاجرت آشنا کنند. مهاجرت در مفهوم کلمه به معنای کوچ یا نقل مکان فرد یا افرادی از یک کشور به کشوری دیگر که در آن جا شهروند نیستند گفته می شود. اما مهاجرت کردن در عمل به سادگی کلمه آن نمی باشد. برای مهاجرت شخص یا اشخاص به کشوری باید الزامات و ضوابط خاصی فراهم شود تا این امر میسر گردد. روش های متدوال مهاجرتی در جهان وجود دارد، که اغلب این روش ها نیاز به طی کردن مراحل و پرداخت هزینه های مشخص دارد. همانطور که ذکر کردیم هرساله افراد زیادی متقاضی مهاجرت به خارج از کشور هستند و در این مسیر این سوال مطرح شود که چه کشور هایی در این دست قرار می گیرند. در جامعه پیشرفته امروزی کشور های زیادی به دلایل مختلف متمایل به مهاجر پذیری هستند و برای شخصی که قصد مهاجرت به خارج از کشور را دارد گزینه های زیادی در بهترین کشور های پیشرفته و مدرن وجود دارد. همچنین مهاجرت روش هایی نیز دارد که شامل : مهاجرت از طریق کار ، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری ، مهاجرت از طریق تولد ، مهاجرت از طریق تحصیل ، مهاجرت از طریق ازدواج ، مهاجرت هنرمندان و افراد فوق موفق و  مهاجرت از طریق پناهندگی در ادامه قصد داریم به ۷ کتگوری برای مهاجرت به خارج از کشور بپردازیم. کشورهایی نظیر آلمان ، کانادا ، اتریش ، سوئیس ، فنلاند ، انگلستان ، آفریقای جنوبی و… از جمله کشورهایی می باشند که مهاجرت پذیری بیشتر دارند، که در این متن به روش های مهاجرت به هرکدام از این کشور ها خواهیم پرداخت.

مهاجرت از طریق کار

مهاجرت کاری به خارج از کشور از جمله روش های پر طرفدار مهاجرتی می باشد. این روش، از جمله کم هزینه ترین روش مهاجرتی از بین ۷ دسته بندی مهاجرت می باشد. رویای اغلب دانشجویان فارغ التحصیل بعد از پایان تحصیلات یافتن شغل مورد علاقه و تلاش برای رسیدن به رفاه و زندگی ایده آل می باشد. لذا افرادی هستند که این رویا را در خارج از کشور دست یافتنی تر می دانند و در این مسیر تلاش می کنند تا با یافتن پیشنهاد شغلی از کار فرمایان خارجی و شرکت های بین المللی در بهترین کشور برای پول در آوردن، استخدام شوند و اقامت کاری آن کشور را دریافت کنند. اخذ ویزای کاری برخی از کشور ها مانند: استرالیا، کانادا، اتریش و نیوزلند پیرو سیستم امتیاز بندی می باشد. به این معنا که فرد باید ابتدا با دانستن تمام سوابق تحصیلی، سوابق کاری، میزان سن، میزان تحصیلات و متاهل بودن یا نبودن، طبق جدولی که در سایت دولت آن کشور ارائه شده  است، امتیاز خود را محاسبه کند و در صورتی که به حداقل امتیاز مورد نیاز ویزای کاری کشور مقصد رسید برای امتحان کردن شانس خود جهت دریافت پیشنهاد شغلی یا استخدام در کشور مقصد، درخواست خود را برای کارفرما ارسال کند. از کشور هایی که میزبان ارائه ویزای کاری می باشند، می توان به : استرالیا ، آلمان ، کانادا ، اتریش ، آفریقای جنوبی اشاره کرد. کمپین کاریابی موسسه حقوقی ملک پور ( MIE اتریش ) قصد دارد تا در مسیر اخذ پیشنهاد شغلی تا اخذ ویزای کاری همراه شما متقاضیان عزیز برای اخذ ویزای کشور مورد علاقتان، باشد. شما می توانید برای ارائه رزومه کاریتان برای اخذ ویزای کاری و بررسی شرایطتان با مشاورین متخصص در امر مهاجرت موسسه حقوقی ملک پور ( MIE اتریش ) تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.

مهاجرت از طریق تحصیل

مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور از جمله روش های نسبتا آسان برای قشر محصل هر جامعه می تواند باشد. افرادی که موفق به دریافت ویزای تحصیلی شوند می توانند به عنوان شهروند در یک کشور اقامت داشته باشند و از حقوق شهروندی آن کشور بهره مند شوند. البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که شرایط اخذ ویزای تحصیلی در هر کشوری شرایط و ضوابط خاص خود را دارد و شرایط دریافت پذیرش ممکن است متفاوت باشد. مهاجرت تحصیلی به کشورهای خارجی ، شامل گام هایی از قبیل دریافت پذیرش و در ادامه دریافت بورسیه از دانشگاه های خارجی برای اخذ ویزای تحصیلی می باشد. مهمترین مباحث در بحث مهاجرت تحصیلی برای دانشجویان، امکان دریافت بورسیه تحصیلی و کمک هزینه ها و پوشش هزینه های زندگی دانشجویی می باشد. دانشجویی که قصد اقدام برای تحصیل در خارج از کشور داشته باشد، باید مدارکی را آماده سازی نماید. لیست مدارک زیر مجموعه ای از مدارکی است که برای پذیرش و دریافت ویزا از سفارت کشور مقصد مورد نیاز است. البته باید ذکر کنیم که این لیست ممکن است کامل نباشد به این دلیل که برخی از دانشگاه ها برخی مدارک اضافی را از دانشجو درخواست میکنند.

  • مدرک زبان
  • نامه پذیرش از یکی از دانشگاه های معتبر
  • مدارک هویتی
  • میزان تمکن مالی شامل گردش حساب ۴ تا ۷ ماهه بسته به درخواست سفارت
  • معرفی نامه پذیرش
  • مدارک تحصیلات قبلی
  • ریز نمرات سال های قبل

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری نیز یکی از ۷ دسته بندی است که می توان از طریق آن به کشور های خارجی مهاجرت کرد. برای دریافت این ویزا نیاز است که فرد با داشتن سرمایه، در اغلب موارد با داشتن بیزنس پلن یا همان طرح توجیهی تجاری، در یکی از بخش های اقتصادی یک کشور سرمایه گذاری کند. البته در مسیر اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری شخص می تواند از یکی دیگر از طرق زیر نیز اقدام کند:

  • اخذ اقامت از طریق خرید ملک

در برخی از کشورها اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در بخش خرید و فروش املاک و مستغلات امکان پذیر می باشد. به عنوان مثال خرید ملک در یونان ، خرید ملک در پرتغال ، خرید ملک در قبرس از جمله اقداماتی است که می تواند، از طریق سرمایه گذاری در بخش مسکن منجر به اخذ اقامت یا تابعیت شود. در کشور قبرس شخص سرمایه گذار می تواند بعد از خرید ملک بلافاصله تابعیت کشور قبرس را اخذ کرده و قادر است بدون ویزا در منطقه شنگن رفت و آمد کند. در جدول زیر می توانید مقدر سرمایه مورد نیاز برای سرمایه گذاری در هر کشور را از طریق خرید ملک مشاهده نمایید :

کشور هزینه های مورد نیاز
قبرس ۲ میلیون یورو
پرتغال  ۵۰۰ هزار-۳۵۰ هزار یورو
یونان ۲۵۰ هزار یورو
  • اخذ اقامت از طریق خرید سهام

برخی کشورها نیز مسیر جدیدی را برای سرمایه گذاران باز کرده اند تا آنان بتوانند پول و سرمایه خود را در این بخش قرار دهند. البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که سرمایه گذاری در این بخش از اقتصاد یک کشور اغلب منجر به دریافت اقامت دائم یا تابعیت آن کشور نمی شود.

 

  • اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت و کار آفرینی

همان طور که در ابتدای امر گفتیم در بعضی از کشور ها افراد متقاضی سرمایه گذاری در خارج از کشور، می توانند با ارائه طرح تجاری یا بیزنس پلن و اثبات سود آور بودن و مفید بودن این کسب و کار برای کشور مقصد، بعد از مدت زمان مشخصی، به تابعیت یا اقامت دائم آن کشور دست یابند. کارآفرینی و سرمایه گذاری در کانادا از جمله روش هایی است که ممکن است به اخذ اقامت منتهی شود. در این میان کشورهایی نیز هستند که با ثبت شرکت به افراد تحت قوانین و ضوابط مشخصی اقامت اعطا می کنند. قدام به ثبت شرکت در اتریش از جمله راه هایی می باشد که متقاضیان سرمایه گذاری در اتریش، اقامت این کشور زیبا را اخذ کنند.

 

  • اخذ اقامت از طریق خود حمایتی و اثبات تمکن مالی

برای اقدام از این طریق نیاز نیست که شما سرمایه خود را به آن کشور انتقال دهید. کافی است به دولت آن کشور اثبات کنید که از وضعیت اقتصادی خوبی برخوردارید و می توانید با داشتن درآمد ماهیانه ثابت بدون کاریابی و استخدام در یک کسب و کار، هزینه ای زندگی خود و خانوادتان را بر عهده بگیرید. کشورهایی چون : اتریش ، فرانسه ، یونان از جمله کشورهایی هستند که از این نوع سرمایه گذاری حمایت می کنند و اقامت کشور خود را به فرد و خانواده اش اعطا می کنند. به خاطر داشته باشید که در این روش شما اجازه کاریابی و استخدام شدن در هیچ کسب و کاری را ندارید اما می توانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید و کسب درآمد کنید.

مهاجرت از طریق ازدواج

از جمله راه های مهاجرت به خارج از کشور می توان به مهاجرت از طریق ازدواج اشاره کرد. در این راه فرد متقاضی باید با تبعه یک کشور خارجی ازدواج کند و به موجب این وصلت اقامت و ویزای مهاجرتی خود را کسب کند. البته قوانین مهاجرتی از طریق ازدواج در هر کشور متفاوت خواهد بود و باید قبل از هر اقدامی با وکیل متخصص مهاجرتی مشورت کرد. به این نکته باید اشاره کنیم که صرف ازدواج با یک خارجی منجر به اخذ اقامت نمی شود و پروسه و مراحل قانونی خود را باید طی کند. برای مثال اگر آقای ایرانی قصد ازدواج با خانم اروپایی را داشته باشد، دولت اروپا از او می خواهد تا نشان دهد از تمکن مالی خوبی برای اداره زندگی خود و همسرش، برخوردار است. در این راه ارائه یکسری مدارک نیز نیاز است، تعدادی از مهمترین آنها به شرح زیر است:

  • کپی از تمام صفحات شناسنامه
  • کارت ملی
  • پاسپورت معتبر
  • ارائه صورتحساب بانکی
  • گردش حساب
  • سند ازدواج ترجمه شده
  • نامه تمکن مالی از بانک

مهاجرت و اخذ تابعیت از طریق تولد

به دنیا آمدن برخی از نوزادانی که پدر و مادر خارجی دارند، در تعداد محدودی از کشور ها منجر به اخذ تابعیت یا اقامت آن کشور توسط این نوزاد در بدو تولد می شود. اجازه بدهید قبل از هر توضیحی دو قانون مهاجرتی خاک و خون را برای شما توضیح مختصری بدهیم.

  • قانون خون

کشورهایی که پیرو این قانون هستند، بر این باورند که نوزاد تابعیت همان کشوری را اخذ می کند که پدر یا مادر یا هر دوی آن ها، شهروند آن هستند. برای مثال فرزندی که پدر و مادر ایرانی دارد در کشوری مانند اتریش به دنیا بیاید ( مگر اینکه پدر یا مادر کارت اقامت اتریش را اخذ نموده باشند ) ، تابعیت او ایرانی است.

  • قانون خاک

کشور هایی که پیرو این قانون هستند، بر این باورند که نوزاد تازه متولد شده در خاک کشور آن ها، می تواند تابع همان کشور شود.

در این روش مهاجرتی اغلب افراد دو تابعیتی می شوند که این مورد ممکن است برای اشخاص در برخی کشور ها مسئله ساز باشد. زیرا که برخی کشورها تحت هیچ شرایطی دو تابعیتی بودن هیچ شخصی را نمی پذیرند و اهدای اقامت یا تابعیت به این چنین اشخاص را به شرط ترک یکی از تابعیت های خود، می دانند.

مهاجرت از طریق پناهندگی

یکی از غیر منطقی ترین و غیر عاقلانه ترین روش های مهاجرتی، پناهندگی می باشد. البته با این اوصاف هنوز افرادی هستند که قصد دارند خطرات این روش را پذیرفته و از این طریق مهاجرت کنند. هرساله تعدادی از کشور ها میزبان مهاجرینی هستند که ممکن است به هر دلیلی قصد کوچ از کشور خود را کرده اند. پناهنده به شخصی گفته می شود که ممکن است به دلیل عقاید سیاسی، عضویت در گروهی خاص، عقاید مذهبی، گرایشات جنسی خاص مورد آزار و اذیت از طرف دولت کشور متبوع خود قرار گرفته باشد. در این روش شخص ناچار است از بدترین مسیر غیر قانونی ممکن از کوه یا دریا یا جنگل در بدترین شرایط آب و هوایی عبور کرده و اگر در این مسیر جان سالم به در ببرد، به اولین اداره پلیس کشور مقصد پناهندگی اش مراجعه کرده و خود را به عنوان پناهنده معرفی کند. در فرمی که به این شخص داده می شود خواسته شده تا دلیل یا دلایل پناهندگی خود را بنویسد. سپس این شخص به کمپ های پناهندگان آن کشور فرستاده می شود تا اداره پلیس به درخواست این شخص رسیدگی کند. حال باید منتظر باشد تا جواب این درخواست به وی ابلاغ شود. این اشخاص اغلب امکان کاریابی ندارند. لازم به ذکراست موسسه حقوقی ملک پور ( MIE اتریش ) در زمینه پناهندگی هیچ خدماتی ارائه نمی کند و همچنین این روش را اصلا پیشنهاد نمی کند و این بخش از مقاله صرفا جهت بالا بردن آگاهی شما عزیزان از خطرات پناهندگی بوده است.

مهاجرت برای هنرمندان و افراد فوق موفق

کشور هایی همچون کانادا هستند که طبق پروتکل های خاصی همواره میزبان هنرمندان، ورزشکاران یا افراد موفق در هر زمینه هستند. در این روش شخص باید هنرمند بودن خود را تحت همان پروتکلی که کشور مقصد می خواهد، اثبات کند. برای مثال در کشور کانادا تحت یک سیستم امتیاز بندی از بین افرادی که از ۱۰۰ امتیاز تعریف شده حداقل ۳۵ امتیاز را کسب کنند، افرادی را انتخاب کرده و برای آن ها دعوت نامه می فرستد تا بتوانند به این کشور رفته و خود اشتغالی خود را آغاز کنند. این ۱۰۰ امتیاز شامل : سن، تحصیلات، سابقه کار مرتبط در ۵ سال اخیر، توانایی در زبان و مواردی دیگر است. برای اخذ ویزای هنری اتریش نیز فرد می تواند با اثبات اینکه حقوق دریافتی وی از طریق فعالیت های هنری اش بین ۲ الی ۳ هزار یورو در ماه بوده است و ارائه سوابق هنری خود، برای دریافت این نوع ویزا درخواست دهد. در ادامه شخص می تواند با استخدام شدن در آموزشکده های هنری یا کار در فعالیت های هنری با اخذ کارت قرمز سفید قرمز اتریش اقامت کاری کشور اتریش را دریافت نمایند.

هزینه های زندگی در خارج از کشور

در مسیر انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت به خارج از کشور، همواره یکی از پارامتر های مهم در این انتخاب هزینه های زندگی در آن کشور است. البته این هزینه ها از کشوری به کشوری دیگر متفاوت است. مثلا کشورهای اروپایی در حوزه اسکاندیناوی درست است که هزینه های زندگی مقداری زیاد است اما به همان میزان، مقدار درآمد افراد نیز مناسب است و نسبت دخل و خرج در این کشور تقریبا مناسب است. البته کشور هایی نیز هستند که به مراتبط هزینه های زندگی در آنها پایین تر است مانند کشور گرجستان که هزینه های زندگی در این کشور زیبا نسبت به سایر کشور های همسایه اش کمتر است. میزان هزینه های زندگی در خارج از کشور از پارامترهای زیادی پیروی می کند که ممکن است از سالی به سال بعد این میزان را تغییر کند. برای مثال نرخ تورم در هرکشوری می تواند به میزان تغییرات هزینه های زندگی در آن کشور تاثیر بسزایی بگذارد. معیار تقریبی یا میانگینی وجود ندارد که بتوان گفت در این تعداد کشور هزینه های زندگی به این مقدار است. اگر شما متقاضی مهاجرت به خارج از کشور هستید می توانید با مراجعه به سربرگ مهاجرت و انتخاب کشور مورد نظراتان در سایت موسسه حقوقی ملک پور ( MIE اتریش )  از هزینه های زندگی در کشور مورد علاقه تان مطلع شوید.

 

هزینه های مهاجرت به خارج از کشور

بهترین روش مهاجرت برای اخذ تابعیت

صرف انتخاب هریک از روش های گفته شده در این مقاله ممکن است منجر به اخذ تابعیت کشوری نشود. هر کشوری برای اعطا تابعیت خود به افراد خارجی از قوانین خاصی پیروی میکند و اخذ تابعیت مسیر آسانی نیست. البته برخی کشور ها بعد از اخذ اقامت و گذر از زمان معین به افرادی که به طور منظم مالیات خود را پرداخت کنند و مرتکب هیچ جرمی نشوند، تابعیت خود را اعطا می کنند. قطعا داشتن رویای زندگی در رفاه و دسترسی داشتن به بهترین امکانات، حق هر انسانی است. برخی از افراد به مهاجرت علاقه دارند اما هنوز نمی دانند که باید از چه روشی اقدام کنند. در این مسیر موسسه حقوقی ملک پور ( MIE اتریش ) با داشتن بیش از ۱۵ سال سابقه در امر مهاجرت و موفقیت، آماده است تا به شما عزیزان در انتخاب روش مهاجرتی مناسب شرایطتان، به شما کمک کند.